Een PLAYCE voor leuker Padel en zo veel meer

De PLAYCE Padel is het uitdagende en multifunctionele court voor een van de snelst groeiende sporten! Voor op de club, op het sportpark, in de openbare ruimte, op school of op het werk.

Sunrise

Plus

Cross

Pro

Klik voor zoom

Een PLAYCE voor Padel

Met laagdrempelige spelregels en een toegankelijk speelveld is Padel een leuke en uitdagende sport voor de beginnende en meer ervaren sporter. Om de spelers nog meer beweegaanleidingen te bieden, hebben we meer variatie en uitdaging aangebracht in het ontwerp en de bouw, voor meer plezier, veelzijdigheid, creativiteit en inclusie.

De voordelen van een PLAYCE Padel

De grote diversiteit aan uitdagende organisatie- en differentiatievormen is het ideale plug and play hulpmiddel voor de professional.

Een multifunctioneel veld op een sportcomplex dat voor meerdere doelgroepen gebruikt kan worden én rolstoeltoegankelijk is, zorgt voor meer rendement en duurzaam gebruik.

Extra sterk hekwerk en glaswanden voor meer veiligheid en gevarieerd gebruik zoals voetbal, squash, wall-ball, kaatsen en nog veel meer.

Zo veel meer dan alleen Padel

De PLAYCE Padel bestaat in de basis uit de vaste maten en afmetingen voor het reguliere Padel, waaronder de afmeting 20x10m, de baseline, de service-lijnen en het juiste hek- en raamwerk. Daarbij bevat de PLAYCE Padel ook een ruime hoeveelheid spellijnen, velden en patronen voor tal van sporten en spelen die aanvullend waardevol zijn voor een gezonde en veelzijdige (motorische) ontwikkeling. En met het in hoogte verstelbare en weg te nemen speelnet maakt je van de PLAYCE Padel in no-time een volleybalveld of panna-court.

Tennis - Touchtennis - Pickleball - Badminton - Volleybal - Voetbal - Kaatsen - Squash - Kingball

Om zo veel mogelijk rendement te halen wordt de PLAYCE Padel standaard geleverd met een activatieworkshop van de ASM Academy en een Schijf van 10! materiaaltas met sport- en spelmaterialen. 

Benut elke vierkante meter

Door het ombouwen van tennisbanen naar Padelbanen ontstaan nieuwe vrije ruimtes. Met op maat gemaakte ontwerpen en/of inrichting van deze tussenruimtes creëer je praktische aanvullingen op de bestaande speelvelden. Voor extra organisatievormen naast de reguliere training/les, alternatieve warming-up’s en meer exploitatiemogelijkheden.

Specificaties

PLAYCE Padel

Afmeting

10m * 20m / 200m2

Ontwerp

Standaard ontwerp #DesignedbyASM | ®

Het ontwerp kent een vaste samenstelling van velden, toestellen en onderdelen. Zorgvuldig samengesteld door experts op het Athletic Skills Model. Deze ontwerpen zijn Europees geregistreerd door de Athletic Skills Company.

Schijf van 10!

Selectief

Gericht op een veelzijdige toepassing van een aantal grondvormen van bewegen.

Plezier

★★★★★

Veelzijdigheid

Creativiteit

Inclusie

Locatie

Voor op de club, op het sportpark, op school, in de openbare ruimte of op werk