Een PLAYCE voor de sport

De PLAYCE Sport is speciaal ontworpen voor sportverenigingen. Als uitbreiding van de eigen speelvelden of als gezamenlijke accommodatie.

De PLAYCE Sport is de optimale oplossing voor het toepassen van het Athletic Skills Model op een compact, overzichtelijk veld. De afmetingen van het veld zorgen dat het bij praktisch elke club geplaatst kan worden. Daarnaast is de PLAYCE Sport ook goed geschikt voor revalidatiecentra en fysiotherapie-praktijken of als speelveld voor het onderwijs.

De voordelen van een PLAYCE Sport op jouw club

Alle mogelijkheden om op een veelzijdige wijze te werken aan diverse grondvormen van bewegen via veelzijdige oog-hand en oog-voet coördinatie.

Een grote diversiteit aan organisatievormen om individueel of in teams te trainen en te differentiëren in niveau’s.

Alle eisen voor veel gebruikt testen zoals de T-test, de Shuttle Run-test, sprinttesten, sprongtesten en de agility slalom-test.

Om zo veel mogelijk rendement te halen wordt de PLAYCE Sport standaard geleverd met een activatieworkshop van de ASM Academy en een Schijf van 10! materiaaltas met sport- en spelmaterialen. 

Specificaties

PLAYCE Sport

Afmeting

12,5m * 22m / 275m2

Ontwerp

Standaard ontwerp #DesignedbyASM | ®

Het ontwerp kent een vaste samenstelling van velden, toestellen en onderdelen. Zorgvuldig samengesteld door experts op het Athletic Skills Model. Dit ontwerp is Europees geregistreerd door de Athletic Skills Company.

Schijf van 10!

Selectief

Gericht op een veelzijdige toepassing van een aantal grondvormen van bewegen.

Plezier

★★★★★

Veelzijdigheid

Creativiteit

Inclusie

Locatie

Voor de sportvereniging

Extra goed toepasbaar voor de sport. Ook mogelijk in de openbare ruimte of het schoolplein