Een PLAYCE voor de Schijf van 10!

De PLAYCE X is de ideale oplossing voor iedereen die aan de slag wil met de Schijf van 10! In de openbare ruimte, op het schoolplein, op het sportpark of bij het ziekenhuis.

De Schijf van 10! bestaat uit de 10 grondvormen van bewegen van het Athletic Skills Model. De PLAYCE X biedt daarmee voor elke leeftijd en elk niveau de mogelijkheden om op een leuke manier vaardig in bewegen te worden. Voor een breed motorische ontwikkeling en een leven lang plezier in bewegen!

 

Lees meer over de Schijf van 10!

Een PLAYCE voor het bedrijfsleven

Het personeel is het fundament van elk bedrijf. Om gezond en vitaal te blijven is het ook belangrijk om voldoende te bewegen. Voor, tijdens en/of na het werk. Naast meer bewegen, is het belangrijk om veelzijdiger te bewegen. De PLAYCE X biedt de mogelijkheid om op een leuke, uitdagende manier te gaan bewegen vanuit de Schijf van 10! van het ASM. Voor de gezondheid, fitheid en prestaties.

De voordelen van een PLAYCE X

De grote diversiteit aan uitdagende organisatie- en differentiatievormen is het ideale plug and play hulpmiddel voor de professional.

Het (extra) multifunctionele veld in de wijk of in een open sportpark dat 24/7 gebruikt kan worden zorgt voor meer rendement en duurzaam gebruik.

Echt een plek voor iedereen! Georganiseerd of recreatief. Voor 0 tot 100+ van elk niveau en voor valide en minder valide bewegers.

Om zo veel mogelijk rendement te halen wordt de PLAYCE X standaard geleverd met een activatieworkshop van de ASM Academy en een Schijf van 10! materiaaltas met sport- en spelmaterialen. 

Veelzijdig in haar vormen

De PLAYCE X is opgebouwd uit een grote diversiteit aan patronen en vormen. Van kleine en grote velden voor een potje voetbal, hockey of basketbal, tot uitdagende hinkelbanen en loopladders voor het voetenwerk. Er zijn zelfs spelzones voor stoei en balansvormen, tennis of straatspelletjes zoals stoepranden en kingball. Extra bijzonder is de zachte ondergrond voor de grondvormen ‘Balanceren en vallen’ en ‘Rollen, duikelen en draaien’. 

 

Alle patronen zijn zo op elkaar afgestemd zodat er altijd ruimte is voor meerdere groepen en bewegers om samen plezier te beleven aan sporten en bewegen.

De exclusieve samenstelling van de BarManiaPro® calisthenics-hub maakt de PLAYCE X compleet. Van klein tot groot en van beginner tot gevorderd kan hier terecht om te zwaaien, te klimmen en te duikelen.

Specificaties

PLAYCE X

Afmeting

22m * 22m / 484m2

Ontwerp

Standaard ontwerp #DesignedbyASM | ®

Het ontwerp kent een vaste samenstelling van velden, toestellen en onderdelen. Zorgvuldig samengesteld door experts op het Athletic Skills Model. Dit ontwerp is Europees geregistreerd door de Athletic Skills Company.

Schijf van 10!

Inclusief

Alle 10 grondvormen van bewegen kunnen op een of meerdere manieren worden beoefend. 

Plezier

★★★★★

Veelzijdigheid

Creativiteit

Inclusie

Locatie

Voor de openbare ruimte, het schoolplein of de club